Blondig genomineerd voor RTV NH Bierverkiezing 2015

NH Leeft organiseert dit jaar voor het eerst de NH Bierverkiezing. Een verkiezing van het beste bier dat de provincie Noord Holland rijk is. Berging Blondig dingt mee voor zowel de publieks- als de vakjury prijs. Stem jij op ons? Dan maak je kans op een unieke dag bier brouwen voor jou en 2 vrienden!

In mei trekt een deskundige jury zich terug om de bieren te testen en het beste bier van Noord-Holland te benoemen. Het zou natuurlijk te gek zijn als Berging deze prijs in de wacht kan slepen maar wellicht nog belangrijker is de publiekprijs. Wat vindt bier drinkend Noord-Holland van ons blondje? Daar gaat het tenslotte om! Om jullie te bedanken voor je stem verloten wij een meeloopdag in onze brouwerij voor jou en 2 vrienden. Wil je hier kans op maken en meehelpen wellicht het beste bier van Noord-Holland te brouwen? Stem dan nu op Berging Blondig via de website van RTV NH Bierverkiezing

Hoe weten wij nou wie er op ons gestemd heeft? Dat weten we niet! Vandaar dat je even je via onze Facebook pagina moet laten weten dat je gestemd hebt. Tag je je vrienden die je mee wilt nemen naar de brouwdag in dit bericht dan maken jullie kans om samen met onze brouwmeester aan de slag te gaan om ons volgende bier te brouwen!

Op 7 juni maakt RTV NH op het NH Bierfestival van PINT Noord-Holland in Alkmaar bekend welke bieren de jury en het publiek het beste vonden, dit is ook de dag waarop wij onze winnaar bekend zullen maken via facebook. Stem nu!

Berging Blondig:

Dit blond bier met 7.5% alcohol heeft een volle body en een goed koolzuurgehalte. Door de typische Belgische gist heeft dit blond bier een rijke smaak met tonen van banaan. De koriander en vanille die zijn toegevoegd zorgen voor een zachte en unieke smaakbeleving. Tot slot geeft de combinatie van Amerikaanse en Tsjechische hopsoorten een aangenaam klein bittertje. De Berging Blondig komt het beste tot zijn recht wanneer deze genuttigd wordt op een temperatuur van ongeveer 12 graden. Een heerlijk lentebier dat je geproefd moet hebben:

Blondig is te koop bij onze verkooppunten.