PRIVATE LABEL BIER

LATEN WE SAMEN IETS UNIEKS GAAN MAKEN!

Zoals we deden voor Frank’s Smoke House
“Nr 1 Beste Huisbier van 2018 – Entree Magazine

WERKWIJZE

Wil jij een private label? Je eigen bier of drank? Er zijn vele mogelijkheden zoals een exclusief op maat gemaakt product of een keuze uit de bieren die wij op
voorraad hebben. Dit geeft je de mogelijkheid al vanaf een kleine oplage je private label te bestellen.

PRIVATE LABEL BIER VOOR JE BEDRIJF

VAN RELATIEGESCHENK TOT VRIJMIBO!

Relatiegeschenken bestaan al heel lang en zijn vaak erg standaard. Door te kiezen voor een bier uit ons assortiment private label bieren kan je een gepersonaliseerd relatiegeschenk geven of bedank je collega’s na het succesvol afronden van een project met een biertje!

Heb je op het bedrijf een tapinstallatie staan en stroomt elke vrijdag het bier rijkelijk uit de kraan? Hoe leuk is het dan om een eigen bier te hebben?

Bel met Michiel, hij vertelt je alles over de mogelijkheden.

Contact

BRANDING

Een private label bier zorgt voor onderscheidend vermogen

De vraag hoe je onderscheidend vermogen creëert is er één die wij vaak bespreken met ondernemers. Je wil namelijk niet het standaardpakket dat iedere
horeca ondernemer op de tap heeft staan, maar iets eigens. Iets waarmee je je kunt onderscheiden van de rest! Het kan perfect met een private label bier!

Als (horeca) ondernemer ben je altijd op zoek naar onderscheidend vermogen. Een eigen bier, geheel ontwikkeld naar je eigen smaak en met je eigen uitstraling is een manier om dit te bereiken. Samen gaan we op zoek naar nieuwe uitdagingen en innovaties in de markt om iets unieks te maken.

Zo maken wij voor een aantal horeca ondernemers en slijterijen verschillende bieren. Dit kan zijn als huismerk of specifiek als foodpairing bij hun specialiteiten.

Wij komen graag bij je langs om samen te brainstormen. Wie is je doelgroep en wat wil deze doelgroep? Met welk doel wil je een private label en wat gaan we maken dat nog niemand anders heeft?

MEER WETEN OVER PRIVATE LABEL BIER?