WIL JE MET ONS SAMENWERKEN?

Wij zijn aardige gasten dus wees niet bang en geef ons een belletje.

Sjors B.
Last

— — 

Gedreven door ambitie en motivatie is de hobby van bierbrouwen uitgegroeid tot een bedrijf. Met een bescheiden team veel bereiken, dat is wat wij elke dag doen bij Berging Brouwerij. Bier brouwen met passie, maar ook zeker bouwen aan een mooie toekomst voor Berging Brouwerij wordt met passie vorm gegeven. 

Als geboren en getogen Purmerender heeft Sjors een keuze gemaakt om Purmerend aantrekkelijker te maken voor de bewoners en bewoners van omliggende dorpen en steden door zich te vestigen op de unieke locatie aan de Jaagweg 6. Een stukje industrie van het verleden van Purmerend. Ooit onderdeel van Hollandia, en nu weer nieuwe industrie.

Ook het proeflokaal biedt een bijzondere sfeer op deze locatie. Ontspannen en gezellig vertoeven op de eerste verdieping van de brouwerij. Heerlijk veel groen om je heen, dat is voor het centrum van Purmerend een bijzondere plek om te zijn.

Contact:

+316 29 20 95 85
sjors@bergingbrouwerij.nl

Michiel Groen

 

Met zijn kennis en ervaring in de wereld van bottelen staat Michiel bekend om zijn totale service aan de klanten. Van offerte tot uitlevering wordt alles keurig verzorgd en staat hij altijd klaar om je te voorzien van alle mogelijke informatie die er is. Michiel zal altijd op zoek gaan naar een langdurige samenwerking die op basis van een gelijkwaardige relatie altijd tot bloei komt…

Bellen, Bestellen en Doorvertellen…! 😉

Contact:

+316 41 00 93 63
michiel@bergingbrouwerij.nl

Kaj Schous

— — 

Kaj Schous kent elk hoekje van de brouwzaal. Sinds zijn eerste dag, toen hij met zijn eigen gebrouwen bieren aanbelde, is hij één van de grootste vertegenwoordigers van Berging Brouwerij. Bier brouwen als passie en procesmatig een strak ritme aanhouden is wat het werk leuk maakt. Met een achtergrond in de loodgieters wereld is Kaj ook de juiste man om oplossingen te bieden op technisch gebied in de brouwzaal.

Zijn voorkeur gaat uit naar zware donkere bieren, maar geniet ook erg van een mooie zure…

Contact:

+31 299 772710

info@bergingbrouwerij.nl