Reuring Festival – Foto’s

Holy Shit! We did it!! Wat een fantastische ervaring. Dit jaar mochten we deelnemen aan de 14e editie van Reuring Festival in Purmerend. Een vierdaags cultureel pop festival met meer dan 130 straattheater acts en op zondag de muzikale afsluiter Reuring Cityslam. Artiesten als Rondé, SBMG, Coockacooo, Kenny B, Douwe Bob en Typhoon zette het Leeghwaterpark volledig op zijn kop! ruim 15.000 bezoekers op zondag en in totaal 30.000 bezoekers brachten een bezoek aan dit waanzinnige festival.

“Onze droom komt uit en wij zijn onze fans hier super dankbaar voor!”

Voor ons was dit het eerste festival. Wat moet je verwachten? De grote barren werden verzorgd door brand pils en wij mochten er als externe brouwer bij met onze “Beer Truck”. Maar vanaf dag één merkte we al dat het een waanzinnig succes zou worden. Er kwamen zo veel positieve reacties op ons bier en onze tap bleef maar open. Na dag twee was al het bier dat we voor Reuring gereserveerd hadden er al door heen. Walter White, Blondig en ons Brut Pils, OP! Dag drie hebben we onze nieuwste Pale Ale er maar onder gegooid terwijl hier nog niet eens een naam voor was. Ook dat ging op! Dan maar over op het donker waar we nog een paar fusten van hadden en een tripel dat nog klaar stond in onze brouwerij maar waar we nog geen bekendheid aan hadden gegeven.  Eindstand? We hebben er duizenden fans bij en moeten de komende weken weer volop gaan brouwen om aan de vraag te kunnen voorzien. Onze droom komt uit en wij zijn onze fans hier super dankbaar voor!

Benieuwd naar een foto verslag van Reuring Festival? Check hun website en krijg een gevoel bij het avontuur dat wij hebben beleefd.