Crowdsponsor

Wij hebben nieuws met jullie te delen! Bijzonder groot nieuws!

De productie is gestart en inmiddels liggen de eerste bieren in de winkels!

Het is onze droom een prachtige brouwerij neer te zetten in Purmerend en met deze brouwerij een bijzondere bijdrage te leveren aan de stad. Hoe doen we dit?

Door een broedplaats te worden voor kennis en innovatie. Een plaats waar ambachten samen komen. Een, zoals wij dit noemen, Brewhub! Maar vooral door lokaal betrokken te zijn en een sterke maatschappelijke positie in te nemen.

Hier kunt u onderdeel van uit maken. Word CrowdSponsor!  

Wat is een crowdsponsor?

 

Een crowdsponsor is iemand die ons helpt met het invullen van deze maatschappelijke rol. Bier is voor ons een product dat verbind. Een product waarmee je geluksmomenten deelt, viert en creëert. Vanuit deze visie willen wij diverse lokale projecten steunen maar ook zelf initiatieven organiseren om Purmerend met elkaar te verbinden. Hier kunt u letterlijk een steentje aan bijdragen….

Door een bijdrage te leveren aan onze maatschappelijke betrokkenheid zullen we u voor altijd beschouwen als onze vriend. En dan hebben we het niet over een facebookvriend maar een menselijke relatie op basis van vertrouwen en goedheid! Daar hebben wij veel voor over en daar willen wij in investeren. Onze vrienden vereeuwigen wij dan ook met hun naam aan de muur van onze brouwzaal.

Vrienden die bij de feestelijke opening van onze brouwerij willen zijn krijgen voor €25 extra een uitnodiging voor ons openingsfeest. Op dit feest maak je kennis met onze brouwerij en al onze vrienden onder het genot van unieke bieren.

Sponsoring voor bedrijven:

Vind je het leuk om als ondernemer, klant of leveranciers betrokken te zijn bij onze brouwerij dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Zo kan uw bedrijfslogo verdeeld worden over meerdere tegels om een prominente plek aan onze muur te bemachtigen, voor meer opties kunt u contact met ons opnemen. Wij houden van mensen met bijzondere en leuke ideeën.

Daarnaast zijn sponsoren natuurlijk ook welkom op het openingsfeest en hebben we voor sponsoren een extra verrassing. Wat dit is… U zult een beetje vertrouwen moeten hebben in ons maar dat maakt de verrassing des te leuker.

Neem voor meer informatie contact op via info@bergingbrouwerij.nl